m install
nello construct

Drumarii turdeni au fost la datorie!

floris

Domeniul Public Turda anunţă că s-a intervenit pe toate drumurile şi la ora actuală se circulă în condiţii normale, asta în pofida căderilor abundente de zăpadă.

În urma ninsorilor căzute în cursul nopţii, SC Domeniul Public Turda a intervenit prompt pentru curăţarea carosabilului cu 3 utilaje prevăzute cu plug şi sărăriţă, cu 2 tractoare prevazute cu semigreder, cu 1 buldo excavatoar şi cu un utilaj de răspândire manuală, adaptat drumurilor în pantă.

Pentru curăţarea drumurilor împietruite au fost folosite 2 tractoare şi 3 echipe, iar începând cu ora 8.00 se acţionează cu plugurile tractate pe străzile neasfaltate şi în pantă. Până la 10.30 toate arterele principale de pe raza municipiului erau practicabile, fiind utilizate peste 60 de tone de material antiderapant, spun reprezentanţii SC Domeniul Public Turda.

Potrivit viceprimarului Lucian Nemeş, acum o echipă acţionează pe străzile: Salina, Uscător, Bariţiu, Gh. Lazar; o doua echipă pe str. Tineretului, Panseluţelor, Macilor, Lotus şi Dig, iar cea de-a treia intervine pe str. cetatea Romană, Cocoşului, Iorga.

Activităţile prioritare au fost degajarea trecerilor de pietoni, zonele din proximitatea şcolilor, troatuarele etc, pentru aceste acţiuni fiind mobilizate mai multe echipe, mai completează reprezentanţii municipalităţii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: