Drogul ”Zombie” a atras atenția la nivel național! Imaginile apocaliptice de la TurdaNews au ajuns pe un post național! (VIDEO)

antena droguri

Imaginile apocaliptice pe care TurdaNews le-a prezentat în ultimul timp, cu tineri drogați cu o substanță necunoscută, care se comportă asemeni unor ”zombie”, devenind inconștienți, au fost dezbătute în marea majoritate a timpului de emisie al emisiunii de ieri, Acces Direct, de la Antena 1.

 

Prin telefon au intrat doi părinți ai unor copii, un cadru medical din zonă, dar și jurnalistul Gelu Florea, cel care a atras atenția asupta acestui fenomen devastator.

”O imagine de-a dreptul apocaliptică! O imagine pe care până acum, nu am văzut-o pe străzile din România. Corpul copilului, care pare a fi minor, e aproape nemişcat. E ca o stană de piatră, la propriu! Puştiu a rămas aproape împietrit, fără pic de vlagă, în mijlocul trotuarului”, a fost prezentarea imaginilor, în cadrul emisiunii.

Cei de la Acces Direct au luat legătura și cu părinții unor copii care se droghează cu această devastatoare substanță.

Mărturia unei mame diperate, care vrea să îşi salveze fiul, consumator de droguri zombie. Femeia se teme pentru viaţa băiatului său, dar şi pentru viaţa sa, deoarece crede că acesta ar putea să o omoare din cauza halucinaţiilor pe care le are.

Diana, mama unui copil care a consumat drogul zombie, se teme pentru viaţa băiatului său, dar şi pentru viaţa sa, deoarece crede că acesta ar putea să o omoare din cauza halucinaţiilor pe care le are. Femeia a intrat în direct prin telefon și a făcut declarații șocante.

Cine este bărbatul bănuit că vinde tinerilor substanţele interzise. Atenţie! Sunt imagini care vă pot afecta emoţional.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top