nello construct

Drept la replică, primar Daniela Mănăilă: Referitor la ”Afacerile primaritei din Tureni cu clanul Matei de la Turda”

fotografie TurdaNews

Manaila Elena Daniela, primar al Comunei Tureni, referitor la articolul aparut in Turdanews Afacerile primaritei din Tureni cu clanul Matei de la Turda, facem urmatoarele precizari: 

La vremea respectiva am sesizat postul de politie Tureni sa faca verificari cu privire la decopertarea terenului in cauza. La fata locului s-a deplasat seful de post al Comunei Tureni cu reprezentanti ai primariei stabilindu-se ca terenul in cauza nu este proprietatea Consiliului Local Tureni si in consecinta nu puteam sustine nici o plangere penala.

Plangerea trebuia facuta de catre proprietarul terenului, care este o persoana fizica de pe raza Comunei Tureni. Nu cunosc rezultatul cercetarii, iar comunicatul este o comunicare marsava din partea Partidului Miscarea Populara, aceasta nefiind singura. 

Aduc la cunostinta publicului ca sambata in data de 12.09.2020, am fost abordata si amenintata ca si in anii 50 de catre senatorul PMP, Cristian Lungu in Piata Agroalimentara Turda.

Primar,

Elena Daniela MANAILA

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: