nello construct

Dr. Alajmi Mahmoud dă Câmpia Turzii pe Turda!

alajmi

Reputatul medic din Câmpia Turzii va lucra la spitalul municipal din Turda, un câștig pentru orașul de pe Arieș și viitorii pacienți.

 

Dr. Alajmi Mahmoud a decis să vină în municipiul vecin, pentru a lua parte la procesul de dezvoltare a Spitalului Municipal Turda!

Spitalul Municipal Turda este condus de către Dr. Stănilă Ovidiu care a venit cu o motivație puternică în a dezvolta acestă unitate iar acest lucru se observă și prin atragerea Dr. Alajmi care este recunoscut în zona noastră ca fiind cel mai bun medic ginecolog!

Dr. Alajmi a fost contactat de mai multă vreme de către conducerea Spitalului Municipal din Turda, însă doar acum a decis că este momentul oportun pentru a lua această decizie. Data de 16 august 2018 va fi prima zi de lucru, informează inturda.ro

După plecarea medicului Mahmoud Alajmi, surse din Spitalul municipal Dr. Cornel IGNA spun ca încă un medic bun va pleca din Spitalul municipal din Câmpia Turzii, este vorba despre doctorul Samuel Iancu, specialist în ATI.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: