nello construct

Dovleceii ornamentali și decorul de toamnă. Îi găsiți în Piața Centrală Turda…

Toamna are frumusețea ei, cu toate că pe zi ce trece natura devine mai săracă iar gradele din termometre încep să „piardă teren”.

Cu toate acestea încercăm să ne înfrumusețăm ziua și apelăm la darurile naturii pentru asta. Pentru a crea un decor de toamnă se pot achiziționa câțiva dovlecei ornamentali pe care-i găsiți în Piața Centrală Turda, la prețuri care pleacă de la 3 lei/bucată și variază în funcție de dimensiune.

Dovleceii sunt doar pentru decor, se pot pune și în coluri cu fructe sau alte aranjamente cu tematică florală și nu numai.

Dovleceii ornamentali au o mulțime de întrebuințări. Pot fi folosiți ca simple decorațiuni sau pot fi transformați în căsuțe pentru păsărele, suporturi pentru lumânări, abajururi, vaze și recipiente simpatice pentru mărunțișuri. Însă pentru aceasta trebuie sa știi cum să-i culegi, usuci și conservi pentru a deveni impermeabili și pentru a rezista cât mai multă vreme.

Personal am optat pentru varianta simplă, i-am intercalat între ghivecele de flori 🙂

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: