Două siteuri locale de știri au ”dispărut” de pe internet, după ce nu și-au mai plătit găzduirea!

site suspendat

Două siteuri de știri din zona Turzii sunt indisponibile de ceva timp. Siteul InfoAries.ro, deținut de Horea Hudrea, menționează ”cont inexistent”, semn că nu s-a mai plătit găzduirea pentru site. Siteul era susținut de gruparea USR/T9, finanțarea fiind dimunuată după o ”analiză” care a indicat faptul că siteul are o audiență foarte mică (în luna august a avut 3.733 de ”unici”, în condițiile în care TurdaNews, de exemplu, are peste 100.000 de ”unici” pe lună).

 

Siteul InfoAries.ro este deținut de societatea Media Terminal Group SRL, la care Horea Hudrea este acționar principal. Însă, societatea apare dizolvată/radiată din decembrie 2011. Ulterior, domeniul a fost folosit tot de Horea Hudrea.

Celălalt site care a ”dispărut” este Ziar15Minute.net. Siteul și-a început declinul după ce jurnalistul Ovidiu Bucur s-a certat cu acționarul principal al societății, Gabriela Cărtuță. Societatea celor doi, care gestiona siteul Ziar15Minute.net, a fost obligată de instanță să plătească daune unor profesori ”terfeliți” în mai multe articole, iar Curtea de Conturi a descoperit că Primăria Tritenii de Jos ar fi plătit circa 70.000 de lei pentru servicii de publicitate pentru ”promovare turistică”, care nu au fost executate.

Cel mai probabil, siteul nu va mai apare, el nefiind actualizat de mai mult timp.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top