Două infracțiuni rutiere depistate la Aiton și Mihai Viteazu

foto_rutiera

La data de 12 februarie a.c., în jurul orei 11:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda, Biroul Rutier, au depistat un bărbat, de 49 de ani, din comuna Corunca, județul Mureş, în timp ce conducea, pe raza comunei Mihai Viteazu, o autoutilitară pentru care a prezentat o poliță de asigurare falsă.

 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals, fapte prevăzute de Codul penal.

Tot la data de 12 februarie a.c., în jurul orei 11:10, poliţiştii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Turda, Postul de Poliție Comunal Aiton, au depistat un bărbat, de 45 de ani, din comuna Aiton, în timp ce conducea pe DJ103G, pe raza comunei de domiciliu, un moped ce nu avea aplicate placuțe cu număr de înmatriculare sau înregistrare.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că vehiculul nu este înmatriculat sau înregistrat, iar bărbatul nu este posesor permis de conducere.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fapte prevăzute de Codul penal.

Foto: Arhivă,.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top