Dotare nouă la SMURD Cluj

nello construct

Serviciul Mobil de Urgenţă şi Descarcerare Cluj a fost dotat cu o maşină de suport tehnic care va ajuta echipajele de SMURD, pompieri şi ambulanţă. Aceasta a fost achiziţionată din banii strânşi din contribuţia de doi la sută a cetăţenilor şi a costat 63.000 de euro. Subsecretarului de stat Raed Arafat a precizat că de acum înainte echipajele SMURD din judeţ nu mai trebuie să îşi facă stocul de echipament de la Cluj-Napoca, pentru că noua achiziţie va face aprovizionarea.

În plus, maşina are şi rolul de a ajuta pompierii în timpul intervenţiilor. „Fundaţia SMURD a făcut mai multe achiziţii pe plan naţional. Am decis ca la Cluj, Mureş şi la Bucureşti să se cumpere aceste maşini de sprijin logistic. Este o maşină care oferă suport tehnic pentru toate echipajele. În loc să vină echipajele să facă schimbul de oxigen sau de alte materiale, din Gilău, din Dej, maşina aceasta se deplasează acolo. Astfel nu mai întrerupem activitatea echipajelor”, a declarat presei clujene Raed Arafat, adaugând că, până acum, echipajele erau nevoite să vină din două în două sau din trei în trei zile pentru a face stocurile. 

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: