Doru Anca foto

Doru Anca (PRM): Disputa politică pe bugetul local trebuie să înceteze!

Președintele PRM Turda, consilierul local Doru Anca, solicită colegilor săi din Consiliu Local (și nu numai) să înceteze cu discuțiile și disputele politice pe bugetul local, pentru că nu ar mai fi bani în vistieria locală.

”In aceste zile in care tara noastra se confunda cu o teribila pandemie disputa cu caracter propagandistic si chiar electoral trebui sa inceteze din mai multe motive.

1. Bugetul local a fost aprobat cu majoritatea voturilor in acest an de catre toate fomatiunile politice, 20 consilieri, fara a aparea interventii de contestare la nivelul institutiei Prefectului.

2. S-a inceput incasarea taxelor si impozitelor si s-au incasat pana la aceasta data 30 martie cu circa 40 la suta mai putin comparativ cu aceeasi perioada din anul trecut.

3. Deci nu mai este nevoie de reduceri de buget la aceasta data.

4.  Cu sumele incasate trebuie platite PRIVAL curatenie, intretinerea din punct de vedere electric a municipiul, plata facturilor curente, plata lucrarilor executate de catre SC Domeniul Public, care in caz contrar intra in insoventa, plata transportului executat de catre TUP Turda.

5. Acestea sunt doar cateva capitole de cheltuieli care trebuie onorate lunar. 

6. Deci intrebare: De unde taiem si reducem Bugetul Local?

In acest context, fac un apel la toate fortele politice din Consiliul Local sa foloseasca toate fortele pentru a trece peste aceasta perioada si sa nu iroseasca fortele in aceasta campanie prost inteleasa si pe care conlocuitorii municipiului nu cred ca o inteleg ca atare.”, a spus consilierul local PRM, Doru Anca, prin intermediul unui comunicat de presă.

Doru Anca este și președintele Comisiei de Buget-Finanțe din cadrul Consiliului Local Turda.

ULTIMELE articole:

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.