nello construct

Doru Anca despre Adi Stan şi Virgil Blasiu: „Abia aştept să rămână derbedeii ăştia doi pe mâna mea!”

Consilierul PRM Doru Anca a făcut azi o declaraţie şocantă la adresa preşedintelui echipei FC Arieşul – Virgil Blasiu şi a directorului executiv al clubului – Adrian Stan. Doru Anca a solicitat un raport din partea clubului, privind modul în care au fost cheltuiţi banii alocaţi de la bugetul local, în contextul în care FRF nu a programat jocul FC Argeş – FC Arieşul, din cauza unor datorii pe care turdenii le-ar fi avut faţă de foşti jucători.

„Abia aştept să rămână derbedeii ăştia doi pe mâna mea. Este inadmisibil cum conduc fotbalul turdean!”, a comentat Doru Anca, spunând că-l sprijină pe Dorel Corpodean pentru a fi preşedintele clubului, pentru că e mai bun decât actuala conducere.

Primarul Tudor Ştefănie a precizat că administraţia locală nu are cum să intervină în sânul asociaţiei care conduce echipa de fotbal, ci doar aprobă sau nu alocarea unor sume de bani pentru susţinerea echipei de fotbal.

În acest an, consilierii turdeni au aprobat alocarea sumei de 1.000.000 lei către echipa de fotbal, bani plătibili în tranşe lunare egale.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: