marian morar
m install
nello construct

🏅Dorin Nicolae LOJIGAN, om de onoare!

zamblau eugen

✅În săptămâna premergătoare Zilei Armatei României, domnul primar, Dorin Nicolae LOJIGAN a avut o întâlnire cu reprezentanții Filialei Locale Câmpia Turzii a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere.

🆙Distinșii militari în rezervă și retragere i-au conferit domnului primar titulatura de „membru de onoare” al asociației, pentru „merite deosebite în promovarea imaginii aviației militare”. Diploma a fost înmânată chiar de domnul comandor (r) Gheorghe MATEI, președintele filialei ANCMRR Câmpia Turzii.

💬„Această distincție mă onorează, în mod excepțional. Întotdeauna am avut o colaborare frumoasă cu militarii din Câmpia Turzii, fie ei activi sau în retragere. Le urez multă sănătate și pensie lungă tuturor membrilor ANCMRR Câmpia Turzii! De asemenea, le mulțumesc acestora pentru implicarea în asigurarea securității naționale și a Municipiului!” – Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Direcția Relații cu Comunitatea

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2