140028873 3829824987049371 235895445022198531 n

Dorin Lojigan: ”Vă mulțumesc tuturor că ați respectat măsurile impuse”

 

Primarul municipiului Câmpia Turzii a transmis azi că de două zile consecutive rata de incidență a cazurilor COVID-19 este sub 1,5 cazuri la mia de locuitori, ceea ce înseamnă că la următoarea evaluare a CJSU Cluj, localitatea să fie plasată în ”scenariul verde”.

”Dragii mei, de două zile consecutive, rata de incidență în Câmpia Turzii a cazurilor COVID-19 raportate la o mie de locuitori este sub 1.5.

Dacă situația se menține, în continuare – la următoarea evaluare epidemiologică a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, municipiul nostru va fi plasat în scenariul verde.

Cu alte cuvinte, se vor ridica o mare parte din restricțiile impuse până acum, astfel:

  • Activitatea cinematografelor, a instituțiilor de concerte și/sau spectacole, va fi permisă în capacitate de 50%;
  • Va fi permisă activitatea la interior, în cafenele și restaurante, în capacitate de 50%;
  • Se permite organizarea de spectacole în aer liber, cu participarea a maximum 300 de persoane, pe scaune, cu o distanță de minim 2 m între acestea.

Totuși, relaxarea acestor măsuri nu înseamnă să ignorăm pericolul și nici să lăsăm garda jos. În continuare trebuie să fim precauți, să purtăm mască în spațiile publice deschise și închise și să ne dezinfectăm pe mâini.

Vă mulțumesc tuturor pentru că ați respectat măsurile impuse, dând dovadă de solidaritate și responsabilitate, contribuind, astfel la reducerea riscurilor epidemiologice în municipiu.

Doar împreună, putem menține această situație, de relaxare a măsurilor!”, a transmis primarul Dorin Lojigan.

ULTIMELE articole:

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.