m install
nello construct

Dorin Lojigan: Respect și admirație pentru cei care spun „Eu pot!”

floris

Primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a transmis un mesaj emoționant persoanelor cu dizabilități, despre care spune că sunt acele persoane care ”spun „eu pot” atunci când alții s-ar demoraliza, sunt cei care fac, atunci când alții se dau bătuți”.

”Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, sărbătorită anual, în data de 3 decembrie, este un prilej excepțional pentru a reflecta asupra victoriilor pe care aceste persoane le obțin în fiecare zi.

Orice om care, deși are o condiție care-i îngreunează viața, reușește să se comporte normal, să trăiască la fel ca ceilalți, este un exemplu pentru noi toți. Persoanele cu dizabilități sunt cei care spun „eu pot” atunci când alții s-ar demoraliza, sunt cei care fac, atunci când alții se dau bătuți!

La Mulți Ani, cu sănătate, tuturor persoanelor cu dizabilități! Vă mulțumim că ne învățați, în fiecare zi, că succesul este pentru cei care nu renunță!”, a transmis edilul din Câmpia Turzii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: