Dorin Lojigan, de ziua PNL: ”Câmpia Turzii s-a dovedit în ultimii ani un pol al liberalismului în zonă”

189618258 4191274494237750 924581321454519295 n

PNL sărbătorește azi 146 de ani de la înființare, iar cu această ocazie liderul PNL Câmpia Turzii a transmis un mesaj în care menționează: ”Câmpia Turzii s-a dovedit în ultimii ani un pol al liberalismului în zonă”.

”Partidul Național Liberal sărbătorește azi 146 de ani de la înființarea sa.

În pofida oricăror jocuri ale istoriei, cei 146 de ani au fost caracterizați de reforme profunde în toate aspectele vieții: politic, economic, administrativ.

Azi, suntem susținători și continuatori ai liniilor de dezvoltare deschise de principiile democrației liberale, ale statului de drept, constituționalism, drepturile omului și inițiativă privată.

Ne revine sarcina de a reprezenta cu onoare și responsabilitate această tradiție și de a o îmbogăți prin acțiunile noastre.

Câmpia Turzii s-a dovedit în ultimii ani un pol al liberalismului în zonă și de aceea le mulțumesc colegilor mei pentru susținere, membrilor PNL care au înțeles că pentru o dezvoltare durabilă e nevoie de efort și încredere.

La mulți ani, PNL! La mulți ani tuturor membrilor și simpatizanților, prieteni ai liberalismului românesc!”, a transmis președintele PNL Câmpia Turzii, primarul Dorin Lojigan.

PNL a câștigat, detașat, alegerile locale din 2016 și din 2020, ultimele într-o manieră categorică care le permite să dețină singuri majoritatea în Consiliul Local.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top