m install
petlinii
nello construct

Dorin Lojigan a pierdut funcția de viceprimar la Câmpia Turzii! Noul viceprimar este Avram Gal! (video)

zamblau eugen
floris

Viceprimarul PNL Dorin Lojigan a fost schimbat din funcție, după ce 11 consilieri locali, din totalul celor 19, au fost de acord cu proiectul de hotărâre introdus pe ordinea de zi a ședinței de azi, după ce o tentativă similară a eșuat luna trecută.

Consilierii din alianța ACL (PNL-PDL) au anunțat că părăsesc sala de ședință, pentru că asta nu ar fi o prioritate a municipiului.

În absența consilierilor PNL și PDL, ceilalți 11 consilieri au procedat la schimbarea din funcție a viceprimarului Dorin Lojigan, înlocuindu-l cu Avram Gal, de la Partidul Conservator, cu voturile tuturor celor 11 consilieri rămași în sală. Pentru noul viceprimar și-au manifestat opțiunea PSD, PC, PPDD și UDMR.

Consilierii PNL și PDL nu au revenit la ședința de Consiliu Local nici după ce proiectul privind schimbarea din funcție a lui Dorin Lojigan și prtoiectul privind alegerea unui nou viceprimar, au fost adoptate.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: