m install
petlinii
nello construct

Dorin Lojigan: „Noi investiții la spitalul municipal”

zamblau eugen
floris

Spitalul Municipal “ Dr. Cornel Igna “ din Câmpia Turzii se bucură de astăzi de un echipament performant nou achiziționat cu ajutorul Consiliului Județean Cluj. Este vorba de un ecograf ultramodern care va facilita atât monitorizarea fetală, cât și prevenția și identificarea unor patologii.

“Spitalul municipal „Dr. Cornel Igna” este într-o continuă dezvoltare, pe trei paliere importante: modernizare șii renovare, personal medical și dotări de ultimă generație.

Dacă pe parcursul ultimilor doi ani, toate secțiile spitalului au fost renovate complet, inclusiv blocul alimentar si cel administrativ, noi medici cu o înaltă pregătire și calitate umană s-au alăturat echipei medicale de la Câmpia Turzii.

Au fost deasemenea înființate noi secții în ambulator.

Un alt aspect important, am investit în aparatură nouă, inovatoare și de mare performanță, pornind de la computer tomograf, aparatură pentru anestezii chirurgicale, mese chirurgicale, aparatură de laborator, defibrilatoare, monitoare semne vitale și alte dotări necesare.

Un exemplu elocvent în acest sens, este Sectia de Obstretica-Ginecologie, unde echipa tanară medicală realizează intervenții de mare dificultate, cu profesionalism si dedicare.

De astăzi, un nou echipament medical performant este la dispozitia medicilor, un ecograf ultraperformant, care va facilita atât monitorizarea fetală, cât și prevenția și identificarea unor patologii.

Ecograful este prevăzut cu 3 sonde de investigații:
· Sondă convexă, abdominală;
· Sondă liniară, pentru examinări de sân, tiroidă, vasculare etc;
· Sondă intracavitară/endovaginală.

Felicit conducerea Spitalului „Dr. Cornel Igna” pentru investițiile constante în dezvoltarea actului medical livrat.

Totodată îi mulțumesc public domnului Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, pentru asigurarea finanțării acestei achiziții.”, a scris primarul, Dorin Lojigan, pe rețelele de socializare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: