Dorin Lojigan: „Proiectele Câmpiei Turzii la Guvernul României”

lojigan
Primarul Municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a avut vineri, 24 septembrie 2021, o întâlnire de lucru cu subsecretarul de stat la Ministerul Dezvoltării, Haiduc Cristian și cu fostul prefect de cluj, actual secretar general adjunct al Guvernului, Mircea Abrudean. Aceștia au discutat despre proiectele de dezvoltare din Câmpia Turzii.

Astazi , împreună cu colegul nostru Haiduc Cristian , subsecretar de stat la Ministerul Dezvoltării, am avut o întâlnire de lucru cu domnul Mircea Abrudean, secretar general adjunct al Guvernului, ín vederea promovării şi stabilirii unor surse de finanțare pentru proiectele de dezvoltare aflate în lucru la acest moment.
În contextul aglomerărilor urbane şi a traficului care sufocă zilnic oraşele, am căutat soluții de finanțare pentru un proiect grandios pentru Câmpia Turzii dar mai ales de o mare importanță pentu bunăstarea locuitorilor, şi anume: centura ocolitoare a municipiului, de la nivelul autostrăzii şi până la ieşirea de către Parcul Industrial. Proiectul considerat de mare importanță atât la nivel local, cât şi central, este un demers firesc, după modelul marilor oraşe din țară, şi totodată necesar, ținând pasul cu dezvoltarea socio-economică a municipiului nostru şi a regiunii. Va asigura, atât degajarea traficului prin devierea autovehiculelor de mare tonaj, reducerea poluării aerului, cât şi fonice, legătura zonei industriale cu nodul de autostrada, dar şi extinderea intravilanului localității noastre.
Avem proiect, avem viziune, avem sprijin, identificăm variante de finațare şi continuăm dezvoltarea Câmpiei Turzii.„, a scris edilul pe rețelele de socializare.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top