Dorin Lojigan: „Noi investiții la spitalul municipal”

B75A6798-1637-482B-BEC5-E46A1C0A7599

Spitalul Municipal “ Dr. Cornel Igna “ din Câmpia Turzii se bucură de astăzi de un echipament performant nou achiziționat cu ajutorul Consiliului Județean Cluj. Este vorba de un ecograf ultramodern care va facilita atât monitorizarea fetală, cât și prevenția și identificarea unor patologii.

“Spitalul municipal „Dr. Cornel Igna” este într-o continuă dezvoltare, pe trei paliere importante: modernizare șii renovare, personal medical și dotări de ultimă generație.

Dacă pe parcursul ultimilor doi ani, toate secțiile spitalului au fost renovate complet, inclusiv blocul alimentar si cel administrativ, noi medici cu o înaltă pregătire și calitate umană s-au alăturat echipei medicale de la Câmpia Turzii.

Au fost deasemenea înființate noi secții în ambulator.

Un alt aspect important, am investit în aparatură nouă, inovatoare și de mare performanță, pornind de la computer tomograf, aparatură pentru anestezii chirurgicale, mese chirurgicale, aparatură de laborator, defibrilatoare, monitoare semne vitale și alte dotări necesare.

Un exemplu elocvent în acest sens, este Sectia de Obstretica-Ginecologie, unde echipa tanară medicală realizează intervenții de mare dificultate, cu profesionalism si dedicare.

De astăzi, un nou echipament medical performant este la dispozitia medicilor, un ecograf ultraperformant, care va facilita atât monitorizarea fetală, cât și prevenția și identificarea unor patologii.

Ecograful este prevăzut cu 3 sonde de investigații:
· Sondă convexă, abdominală;
· Sondă liniară, pentru examinări de sân, tiroidă, vasculare etc;
· Sondă intracavitară/endovaginală.

Felicit conducerea Spitalului „Dr. Cornel Igna” pentru investițiile constante în dezvoltarea actului medical livrat.

Totodată îi mulțumesc public domnului Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, pentru asigurarea finanțării acestei achiziții.”, a scris primarul, Dorin Lojigan, pe rețelele de socializare.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top