m install
nello construct

Doi tineri din Turda, reținuți pentru furt calificat, șantaj și tâlhărie! Au primit arest preventiv!

floris

Doi tineri din Turda au fost reținuți ieri. Primul, care are 24 de ani, a fost acuzat de furt calificat și șantaj. Cel de-al doilea, în vârstă de 16 ani, este acuzat de tâlhărie. Ambii au primit arest preventiv.

La data de 4 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda – Biroul de Investigații Criminale au desfășurat o acțiune pentru combaterea infracțiunilor comise cu violența și contra patrimoniului, precum și depistării persoanelor față de care au fost dispuse măsuri privative de libertate.

„Astfel, în baza probatoriului administrat, tânărul de 24 de ani, din municipiul Turda, a fost reținut pentru 24 de ore ca urmare a săvârșirii infracțiunilor de furt calificat în formă continuată și șantaj.

În fapt, la data de 20 ianuarie 2021, împreună cu alți doi tineri, prin forțarea sistemului de închidere, ar fi pătruns în interiorul unei anexe de pe strada Republicii, din municipiul Turda, de unde ar fi sustras două unelte electrice și trei role de cablu electric, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 4.000 de lei.

De asemenea, în perioada ianuarie 2021 – septembrie 2022, tânărul de 24 de ani ar fi comis 8 infracțiuni de furt, sustrăgând diferite produse alimentare din interiorul unor unități comerciale, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 1.700 de lei.

Totodată, la data de 18 februarie 2021, acesta l-ar fi constrâns, sub amenințări cu acte de violență, pe unul dintre tinerii cu care ar fi comis infracțiunea de furt din data de 20.01.2022, să-i înmâneze o sumă de bani.”, a transmis IPJ Cluj.

Cel de-al doilea tânăr, de 16 ani, reținut de polițiști pentru 24 de ore este cercetat pentru comiterea unui infracțiuni de tâlhărie.

„La data de 14 septembrie a.c., în timp ce se afla într-un supermarket din Turda, acesta l-ar fi agresat fizic pe agentul de pază, iar apoi ar fi sustras un parfum.”, a precizat IPJ Cluj.

Azi, 5 octombrie, cei doi au fost prezentați magistraților Judecătoriei Turda, fiind dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 30 de zile pentru tânărul de 16 ani și 60 de zile pentru tânărul de 24 de ani.

„Tot în cadrul acțiunii a fost identificat și un tânăr de 18 ani, din municipiul Turda, care nu ar fi respectat măsura de asistare zilnică, fiind dispusă de către Judecătoria Turda măsura educativă a internării într-un centru educativ pentru o perioadă de 1 an.”, a mai transmis IPJ Cluj.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: