m install
nello construct

Doi minori au fost prinşi la furat ieri de Poliţia Comunitara Câmpia Turzii

floris

Odată cu schimbarea locaţiei târgului ce are loc în fiecare miercuri în municipiu s-au înmulţit acţiuniile de tâlharie în rândul minorilor. Aceştia au acţionat la îndemnul părinţilor, dar au fost rapid prinşi de către Poliţia Comunitară. Şeful Poliţiei Comunitare Câmpia Turzii, Liviu Nistor, a dispus o mobilizare amplă a agenţilor din subordinea sa pentru a evita şi  alte incidente de acest fel.

 

“Noi suntem primii care intrăm în contact cu populaţia. La noi vin cu diferite probleme, iar majoritatea acestor incidente încercăm să le rezolvăm pe cale amiabilă” a declarat pentru Radio Transilvania, Liviu Nistor şef al Poliţiei Comunitare.

Poliţia Comunitară are agenţi împărţiţi în toate zonele “fierbinţi” ale municipiului pentru a asigura ordinea şi liniştea publică. Prezenţa acesteia în apropierea bisericilor, şolilor şi a altor instituţii publice are ca scop  înlăturarea fenomenului de cerşetorie. Pentru ziua de 1 octombrie când se va desfaşura “Ziua Recoltei” vor fi prezenţi un de 12 agenţi ai Poliţiei Comunitare pentru a asigura buna desfăşurare a activităţiilor printre agenţii comerciali sosiţi cu această ocazie.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: