nello construct

Doi hoți minori au furat trei biciclete

Doi minori de 14 și 17 ani au fost reținuți de polițiștii clujeni, fiind acuzați de furt calificat. Copiii au sustras mai multe biciclete din scara unui bloc din Huedin.

La data de 3 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Huedin au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de doi tineri cu vârste de 14, respectiv 17 ani, cercetați în cadrul unui dosar penal ce are ca obiect infracțiunea de furt calificat.

Cei doi bănuiți au fost depistați în Huedin, la data de 3 octombrie a.c., în jurul orei 00.00, de polițiștii Formațiunii de Ordine Publică și cei ai Compartimentului Rutier.

În urma verificărilor specifice efectuate, polițiștii de investigații criminale au constatat că cei în cauză sunt persoanele bănuite de sustragerea a două biciclete, în valoare aproximativă de 4.500 de lei, reclamate ca fiind sustrase în noaptea de 30/31 octombrie a.c., din scara unui bloc din Huedin.

Totodată, în baza materialului probator, s-a constatat că aceștia sunt bănuiți de furtul unei alte biciclete, din aceeași locație, săvârșit în noaptea de 26/27 octombrie a.c.

Astfel, azi data de 3 noiembrie a.c. pe numele acestora au fost emise ordonanțe de reținere pentru 24 de ore, iar prejudiciul, în valoare aproximativă de 6.300 de lei, a fost recuperat în totalitate.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul infracțiunii de furt calificat

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: