minori disparuti

Doi frați minori au dispărut la Cluj

Poliţiştii clujeni anunţă că doi minori, o fată și un băiat în vârstă de 14, respectiv 12 ani din Cluj-Napoca sunt căutați se ieri seară. Aceştia sunt fraţi şi au plecat de acasă în cursul zilei de miercuri și nu s-au mai întors. 

Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că LĂCĂTUȘ  DOMNICA, în vârstă de 14 ani și LĂCĂTUȘ  SIMION,  în vârstă de 12 ani, din municipiul Cluj-Napoca – au plecat de la domiciliu în data de 2 iunie a.c., în jurul orei 16.00, însă nu s-au mai întors.

Semnalmente Lăcătuș Domnica – înălțime 1,60 m, păr castaniu, ochi căprui. La momentul plecării era îmbracată cu pantaloni kaki, bluză de culoare albă cu modele (scris) de culoare verde, încălțăminte sport albă.

Semnalmente Lăcătuș Simion– înălțime 1,40 m, tuns scurt, ochi căprui, îmbracat cu o bluza albă cu dungi negre, pantaloni de blugi albaștri, teniși albaștri cu alb.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minori, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

 

ULTIMELE articole:

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.