marian morar
m install
nello construct

Doi bărbați au fost arestați după ce au intrat prin efracție în două locuințe și au furat mai multe scule și cabluri de cupru!

zamblau eugen

La nivelul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 3 Poliție se află în instrumentare un dosar penal ce are ca obiect infracțiunea de furt calificat, în cadrul căruia a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de doi bărbați, de 38 și 39 de ani, din comunele Jucu și Așchileu.

Din activitatea de investigații efectuată de polițiști a reieșit că în noaptea de 16/17 ianuarie a.c. cei doi ar fi pătruns, prin forțarea ușii de acces, într-un imobil situat în cartierul Andrei Mureșanu din municipiu, de unde ar fi sustras scule electrice și cabluri de cupru.

Totodată, a rezultat că la data de 1 februarie a.c., în jurul orei 02.30, cei doi ar fi pătruns, prin efracție, în alte două imobile din Cluj-Napoca, de unde ar fi sustras diverse bunuri, printre care scule, țevi de cupru, cabluri și diverse materiale feroase și neferoase.

În cauzele menționate a fost creat un prejudiciu total de aproximativ 25.000 de lei, fiind recuperat parțial de polițiști până în prezent.

În baza probatoriului administrat, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ulterior au fost prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările au fost derulate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2