Divizia 4 Infanterie „Gemina” s-a alăturat inițiativei de a veni în sprijinul familiei Mitrică

mapn-actiune-caritabila-mitrica

„Împreună la bine si la greu”. Acesta a fost sloganul sub care s-a desfășurat acțiunea caritabilă menită a sprijini doi camarazi din Forțele Aeriene, greu încercați de viață.

Este vorba despre comandorul (r.) Marian Mitrică, fost instructor de navigație aeriană la Baza 71 Aerianăactiune caritabila „General Emanoil Ionescu” și soția sa Carmen, plutonier major – controlor de trafic aerian, ambii diagnosticați cu forme de cancer. Evenimentul a fost organizat la un complexul turistic „La Broscuta” din Câmpia Turzii și a inclus mai multe activități sportive.

„Divizia 4 Infanterie „Gemina” s-a alăturat inițiativei de a veni în sprijinul familiei Mitrică. Astfel, echipa de minifotbal „Gemina Cluj” a participat la turneul de fotbal organizat și a donat în cadrul acțiunii caritabile. De asemenea, prin compartimentul Educație fizică al diviziei, a fost amplasat un boot camp, iar cei prezenți au avut ocazia de a-și testa abilitățile sportive pe traseul care a inclus, printre altele, flotări, abdomene, mers în echilibru și deplasare printre obstacole” transmite MApN.

Cei care doresc să îi ajute o pot face utilizând următoarele conturi:

RO96BTRLRONCRT0053892002

Titular cont RON: Marian Mitrică

RO62BTRL05101201549332XX

Titular cont EURO: Carmen Mitrică

„Orice sprijin poate contribui la drumul spre vindecare al colegilor noștri” este și mesajul bazei aeriene de la Câmpia Turzii.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top