m install
nello construct

Distracție și voie bună, la microrevelionul pensionarilor de la Iara! Sala a fost arhiplină! (FOTO)

floris

Petrecerea și voia bună au fost la ele acasă, sâmbătă după-amiază, în sala Parc din Iara, acolo unde Primăria condusă de primarul Dorin Popa a organizat microrevelionul pensionarilor.

”Pentru voi, pensionarii noștri dragi, acest moment este o ocazie de a reflecta asupra bucuriilor aduse de experiența vieții și de a celebra prieteniile și legăturile care v-au însoțit pe parcursul anilor. Fiecare dintre voi este o enciclopedie vie a poveștilor, cu lecții prețioase pentru cei care vă ascultă cu atenție.

Privind în urmă, suntem înconjurați de amintiri prețioase, de experiențe și lecții care au format parcursul nostru de viață. Fiecare zi a fost o poveste în sine, iar astăzi vrem să aducem un omagiu tuturor acestor ani plini de trăiri și învățături.

În această zi, 13 ianuarie 2024 ne-am adunat nu doar pentru a marca trecerea într-un nou an, ci și pentru a vă aduce un omagiu binemeritat. Sunteți martorii unei istorii bogate, iar experiența voastră este lumina care îndrumă pașii noștri în viitor.

Sărbătorim împreună, cu bucurie și recunoștință, pentru că suntem privilegiați să avem alături de noi această comoară de înțelepciune și iubire. Fie ca anul care tocmai a început să vă aducă sănătate, fericire și mai multe momente de bucurie împărtășite cu cei dragi.

Vă mulțumesc pentru contribuția voastră inestimabilă la dezvoltarea comunității noastră locale și vă doresc un An Nou fericit și plin de realizări!

Mulțumiri artiștilor care ne-au încântat cu prestația lor: Amalia Chiper și orchestra, Sergiu Vitalian Vaida, Nănașii și grupul nostru de dansuri populare „Făgețeanca”, instructor Mircea Cenan.

Mulțumirile mele se îndreaptă către sponsorii fără de care acest eveniment nu ar fi putut avea loc. Astfel, mulțumesc din suflet prietenilor mei dragi din copilărie Vali Vâtcă, Bica Mircea, Dan Pitic. În egală măsură transmit mulțumiri dlui Mircea Drăgan, patron al firmei ROXMONT. Bucatele au fost pregătite de către angajații LA SALA PARC cărora de mulțumim.”, a transmis primarul Dorin Popa.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: