nello construct

Dispoziţie privind stabilirea locului special pentru afișaj electoral, în Municipiul Câmpia Turzii

Dispoziţie privind stabilirea locului special pentru afișaj electoral, în Municipiul Câmpia Turzii, cu ocazia alegerilor autorităților publice locale din data de 05.06.2016

Primarul Municipiului Campia Turzii;
În temeiul prevederilor art. 79 din Legea nr. 115/2015 pentru alegerea autorităților administrației publice locale, pentru modificarea Legii administrației publice locale nr. 215/2001, precum și pentru modificarea și completarea Legii nr. 393/2004 privind Statutul aleșilor locali şi art. 68 alin. (1) din Legea nr. 215/2001, privind administraţia publică locală, republicată, cu modificările și completările ulterioare;

DISPUN:

Art.1 – (1) La nivelul Municipiului Câmpia Turzii, cu ocazia alegerilor autorităților publice locale din data de 05.06.2016, se stabilește ca loc special pentru afișaj electoral platforma din Parcul ,,Ionel Floașiu” ( zona Palatului Cultural).
2) Afișajul electoral este permis în alte locuri decât cel stabilit la alin (1), numai cu acordul proprietarilor, administratorilor sau, dupa caz, al deținătorilor și numai cu luarea măsurilor impuse de legislația în vigoare pentru asigurarea siguranței cetățenilor.

Art.2 – (1) Utilizarea locurilor speciale pentru afișajul electoral este permisă numai pentru partidele politice, alianțele politice, alianțele electorale, organizațiile cetățenilor aparținând minorităților naționale, candidați independenți, care participă la alegeri.
(2) Pe panoul electoral, instalat în locația prevăzută la art. 1, fiecare partid politic, alianță politică, alianță electorală, organizație a cetățenilor aparținând minorităților naționale ori candidatul independent, care participă la alegeri, poate aplica un singur afiș electoral care nu poate depăși dimensiunile de 500 mm o latură și 300 mm cealaltă latură, iar cel prin care se convoacă o reuniune electorală, 400 mm o latură și 250 mm cealaltă latură, și aceasta fără a împiedica folosirea panoului de către alt partid politic, alianță politică, alianță electorală, organizație a cetățenilor apartinând minorităților naționale ori candidatul independent.
(3) Sunt interzise afișele electorale care combină culori sau alte semne grafice astfel încât să evoce simbolurile naționale ale României ori ale altui stat.
(4) Se interzice afișajul în scop electoral prin aplicarea afișelor pe pereții sau pilonii de susținere a podurilor, pe indicatoarele rutiere, panourile de orientare și informare rutieră.
(5) Activitatea de propaganda electorala nu poate afecta în niciun fel spațiile verzi.

Art.3 – Campania electorala se încheie în data de 04 iunie 2016, ora 7°°.

Art.4 – Prin grija Primăriei Municipiului Câmpia Turzii se va asigura paza și integritatea locului special pentru afișaj electoral, pe întreaga perioadă a campaniei electorale.

Art.5 – Comunicarea prezentei Dispoziții se face prin grija Serviciului Juridic.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: