marian morar
m install
nello construct

Discuții despre structura noului an școlar în cadrul Colegiului Prefectural de astăzi

zamblau eugen

Reprezentanții Prefecturii Cluj au discutat astăzi în cadrul unei întâlniri tematice despre structura noului an școlar, datele fiind prezentate de Inspectoratul Școlar Județean Cluj.

Programul Național „Școala altfel” și Programul „Săptămâna verde” se vor desfășura în perioada 27 februarie – 16 iunie 2023, în intervale de câte 5 zile consecutive lucrătoare, a căror planificare va fi decisă de unitatea de învățământ.

De asemenea, 39 de unități de învățământ din județul Cluj au fost desemnate câștigătoare în runda I a Programului Național de Reducere a Abandonului Școlar (PNRAS), în valoare totală de 21,261,466.50 lei, respectiv peste 4,3 milioane de euro. Obiectivele constau în identificarea unui grup ţintă de elevi din învăţământul gimnazial aflați în risc de abandon şcolar, sprijinirea acestora prin activități diversificate şi atractive: cercuri școlare, activități de consiliere și orientare școlară, mediere, activități outdoor, ateliere de lucru, ateliere de educație parentală, activități de dezvoltare a climatului pozitiv în școală, acțiuni de combaterea violenței.

În a doua parte a ședinței, Inspectoratul Teritorial pentru Calitatea Seminţelor şi Materialului Săditor Cluj și-a prezentat obiectivul general – implementarea în teritoriu a politicii agricole a Guvernului României: înregistrarea operatorilor economici, eliberarea autorizaţiilor pentru producerea, prelucrarea şi /sau comercializarea seminţelor şi materialului săditor și efectuarea inspecţiilor în câmp.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2