marian morar
m install
nello construct

Din luna următoare plata facturii la gaze, doar la bănci

zamblau eugen

E.On Gaz filiala Turda nu mai acceptă la plată facturile din luna viitoare la casieriile societăţii. Cei care doresc să-şi plătească datoriile către distribuitorul de gaze o pot face doar prin intermediul unităţilor bancare.

 

Gheorghe Zimveliu, directorul filialei turdene a E.On Gaz, a confirmat informaţia, dar nu a putut preciza dacă măsura va atrage după sine concedieri în rândul personalului care se ocupa de încasarea facturilor.

 

Data scadenţei facturii de gaze naturale este de 30 zile calendaristice de la emiterea acesteia. Perioada de graţie este de 15 de zile calendaristice de la data scadenţei, adică un total de 45 de zile calendaristice de la data emiterii facturii. Neachitarea facturii în acest interval de 45 de zile calendaristice de la data emiterii conduce la sistarea furnizării de gaze naturale, începând cu a 46-a zi de la data emiterii facturii. În cazul depăşirii intervalului de 45 de zile calendaristice de la data emiterii facturii, se vor calcula penalităţi de întârziere, începând cu prima zi după scadenţă.

 

Cum se poate face plata facturii?

 

În numerar la ghişeele oricărei agenţii BRD, ING, Banca Transilvania şi CREDITCOOP, la ROBO BRD, la casieriile E.ON Gaz România sau la magazinele care afişează însemnele Payzone şi PayPoint. Dacă alegem cardul, în reţeaua de peste 1000 de bancomate BRD, la ROBO BRD, în Multimatele din cadrul Self-Bank-urilor ING, prin ING Plăţi Expres sau la POS-urile BRD instalate la comercianţii din toată ţara care afişează însemnele Simplis Facturi….sau  Internet Banking prin BRD-Net şi Home Bank ING sau plata prin telefon apelând serviciul Vocalis BRD.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2