m install
petlinii
nello construct

Dimitri Vegas & Like Mike, Claptone, ATB, Chico Rose și Kungs urcă pe mainstage-ul festivalului Untold

zamblau eugen
floris

S-au anunțat noi artiști la UNTOLD 2022. Dimitri Vegas & Like Mike, Claptone, ATB, Chico Rose, Kungs, Bassjackers, Tim Hox și Gryffin urcă pe mainstage-ul festivalului UNTOLD în această vară.

DJ-i și producători de top la nivel mondial, aceștia completează lista artiștilor care vor face magie pe cea mai mare scenă a festivalului. Peste 200 de artiști naționali și internaționali de renume sunt parte din a șaptea poveste UNTOLD, la care sunt așteptați zeci de mii de fani din întreaga lume, între 4 și 7 august, în Cluj-Napoca.

Dimitri Vegas & Like Mike, îndrăgiți pentru show-urile lor pline de energie și pentru celebrul crowd control, revin pe Cluj Arena, unde se simt ca acasă, cu cele mai noi mixuri și piese proprii. Unul dintre cei mai longevivi artiști de muzică trance, DJ-ul și producătorul german ATB revine pe scena principală a festivalului UNTOLD, acolo unde a urcat pentru prima dată la ediția de debut a festivalului, în 2015. Line-up-ul scenei principale de la UNTOLD este întregit și de DJ-ul francez Kungs, cunoscut pentru mixurile sale cu influențe disco.

Organizatorii UNTOLD aduc și în acest an artiști celebri în premieră în România. Anne-Marie, J Balvin, Major Lazer și Above & Beyond vin în curând pe stadionul Cluj Arena. Mainstage-ul festivalului marchează și alte premiere precum superstarul techno Paul Kalkbrenner, raperul fenomen G-Eazy, DJ-ul și producătorul german Claptone și multi-talentatul artist francez FJK (Fresh Kiwi Juice).

Regele muzicii electronice, David Guetta revine cu un spectacol unic, iar partenerul său Morten, DJ-ul și producătorul cu care a creat fenomenul Future Rave, va face pentru prima oară istorie la UNTOLD.

După o pauză de patru ani, Hardwell revine pe scena mondială a muzicii electronice.

Superstarul Kygo, Don Diablo, Alok, Oliver Heldens, Tujamo și Vini Vici pregătesc cele mai bune piese pentru a întreține publicul de la mainstage în această vară.

De asemenea, J Balvin, regele reggaetonului modern, este primul artist latino care cântă la UNTOLD.

Alături de nume consacrate la nivel internațional, pe scena principală a festivalului UNTOLD vor urca și artiști români îndrăgiți de fani. Dirty Nano, Manuel Riva, Pascal Junior și Partydul Kiss Fm vor face show-uri pe Cluj Arena.

Programul artiștilor pe ore, pentru toate cele 4 zile și 4 nopți de festival, va fi anunțat în curând. Biletele de o zi și abonamentele sunt disponibile online pe untold.com.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: