Dezastru la SC Domeniul Public Turda SA! Conducerea ascunde catastrofa economică!

foto_042011_faliment

Management defectuos! Asta este concluzia în ceea ce priveşte SC Domeniul Public Turda SA, societate subordonată Consiliului Local şi condusă de managerul Radu Nechita. Conform datelor economice care au intrat în posesia TurdaNews, societatea este la un pas de colapsul economic!

Concret: societatea şi-a redus cifra de afaceri, are pierderi financiare în creştere, în luna ianuarie 2011 a înregistrat pierderi de 854.833 lei (!) şi plăţile neachitate către furnizorii de bunuri şi servicii au crescut la impresionanta sumă de aproximativ 1.426.000 lei!

Consilierii locali habar nu au de dezastrul de la societatea comercială la care sunt acţionari în procent de 100%. Asta pentru că societatea nu s-a mai prezentat în faţa Consiliului Local cu aprobarea execuţiei bugetului de venituri şi cheltuieli pe 2010, dar nici nu a solicitat aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anii 2010 şi 2011, deşi era o obligaţie! Conform art. 18.3 din Actul Constitutiv al SC Domeniul Public Turda SA (aprobat prin HCL 61/2009), “situaţiile financiare anuale trebuie supuse aprobării actionarului în termenul prevăzut de legea română”.

În schimb, deşi aflată “pe butuci”, societatea şi-a făcut masiv reclamă în presa locală cu ocazia zilei de… 8 Martie! Evident, astfel de dezvăluiri n-o să le vedeţi niciodată în acele organe de media!

TurdaNews solicită Consiliului Local să solicite de urgenţă societăţii Domeniul Public Turda SA să prezinte documentele financiare privind execuţia bugetului de venituri şi cheltuieli şi bugetul de venituri şi cheltuieli prognozat pentru acest an, conform legislaţiei în vigoare! Cu atât mai mult cu cât conducerea societăţii este implicată într-un abuz inimaginabil faţă de o fostă angajată, care este batjocorită de directorul Radu Nechita, fără nici o respectare a legilor în vigoare. Dar şi fără nici o teamă că ar putea păţi ceva! Vom reveni cu amănunte!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top