marian morar
m install
nello construct

Dezastru la Câmpia Turzii! Guvernanţii au minţit! Urmează noi disponibilizări!

zamblau eugen

Oficialii combinatului mechel Câmpia Turzii au notificat Sindicatul, AJOFM şi ITM Cluj de disponibilizarea iminentă a unui număr de 729 de angajaţi ai combinatului din Câmpia Turzii! Acestora li se mai adaugă încă circa 60 de persoane care se ocupa de paza şi stingerea incendiilor. Notificarea a fost transmisă în această dimineaţă!

Asta deşi reprezentantul Guvernului, Liviu Pop, a declarat că nu se pune problema unor noi disponibilizări la Mechel, după o vizită efectuată la Câmpia Turzii (Citeşte: Liviu Pop: Mechel nu va mai face alte disponibilizări!). Declaraţia a fost dată chiar la începutul lunii octombrie, deci în urmă cu 10 zile!

Noile concedieri ar putea intra în vigoare de la 1 ianuarie 2013, deoarece perioada de notificare este de 90 de zile.

În combinat vor mai rămâne circa 300 de angajaţi, la secţia Trăgătorie, iar utilajele din secţiile neproductive vor fi puse în conservare.

Liderul sindicatului din combinatul metalurgic Câmpia Turzii, Ioan Pascu, a spus că se vor organiza noi acţiuni de protest şi speră ca "oraşul să se trezească". Din 29 octombrie este preconizată pichetarea porţii combinatului, iar la mijlocul lunii noiembrie va fi organizat un nou miting de amploare la Câmpia Turzii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2