nello construct

Detalii halucinante din dosarul actului sexual cu o minoră sub 14 ani: ”de 4 ori pe săptămână”!

TurdaNews a relatat vineri despre un nou dosar care a ajuns în instanță, la Judecătoria Turda, în ceea ce privește actul sexual cu un minor.

Însă, detaliile din acest dosar scot la lumină o situație greu de imaginat, pentru viața unei fetițe care nu avea 14 ani împliniți!

Conform datelor din rechizitoriul procurorilor, care a ajuns la instanță, inculpatul este acuzat de act sexual cu o minoră de sub 14 ani pentru o perioadă mai îndelungată de timp, fiind vorba despre o ”formă continuată”.

Astfel, în perioada august 2019 – decembrie 2020 a întreţinut cu persoana vătămată minoră (minoră care nu a împlinit vârsta de 14 ani) raporturi sexuale normale consimţite, de aproximativ 4 ori pe săptămână.

Iar în perioada lunii octombrie 2021 – aprilie 2022 a întreţinut cu persoana vătămată (minora a împlinit 14 ani) raporturi sexuale normale consimţite, tot de aproximativ 4 ori pe săptămână. Actele sexuale s-au consumat atât la domiciliul inculpatului, cât și la locuința fetiței.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: