m install
nello construct

Deratizare la Câmpia Turzii

floris

În perioada 26 ianuarie – 15 februarie 2009, pe teritoriul municipiului Câmpia Turzii se organizează acţiuni de deratizare, anunţă autorităţile locale. În perioada 26-31 ianuarie 2009 sunt vizate spaţiile aparţinând domeniului public şi la instituţiile publice, după care în perioada 1-15 februarie 2009 sunt vizate gospodăriile individuale, asociaţiile de proprietari şi operatorii economici. Acţiunea de deratizare este obligatorie!

Contravaloarea lucrărilor de deratizare se va suporta de beneficiari, la următoarele costuri: 0.0127 lei/mp pentru domeniul public, 1,8 lei/apartament, 3 lei/gospodărie, 10.1 lei/societate până la 1000 mp (ce este peste 1000 mp tariful este de 0.0127 lei/mp).

Persoanele fizice sau juridice beneficiare ale operaţiilor de deratizare au obligaţia să asigure accesul operatorului care execută deratizarea în locurile unde urmează să se execute operaţia şi să menţină salubre spaţiile respective (remedierea defecţiunilor la instalaţiile din subsolurile blocurilor, care conduc la stagnarea apei în acele spaţii).

Pentru a se asigura accesul echipelor de deratizare, persoane autorizate din cadrul Primăriei vor însoţi aceste echipe, identificând persoanele care refuză operaţia de deratizare, pentru luarea unor măsuri contravenţionale ulterioare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: