nello construct

Deputatul PC Ioan Moldovan face apel pentru ajutorarea sinistraților din zonele Vâlcea și Gorj

Deputatul Ioan Moldovan va iniția, alături de Partidul Conservator Câmpia Turzii, o campanie de ajutorare a sinistraților din zona județelor Vâlcea și Gorj, afectați de recentele inundații devastatoare, apele luând casele pe sus, în unele zone!

”Cred că trebuie să dăm dovadă de solidaritate față de acești oameni care au trecut prin situații tragice. Sprijinul nostru, al fiecăruia, oricât de mic și de neînsemnat ar părea, pentru ei poate însemna foarte mult! Gândiți-vă că acești oameni au rămas fără agoniseala de o viață! Tocmai de aceea am inițiat această campanie, împreună cu Partidul Conservator Câmpia Turzii, pentru a-i ajuta și pentru a le da o speranță”, a declarat deputatul Ioan Moldovan.

Campania va fi demarată începând de luni, iar cei interesați pot dona alimente neperisabile și alte lucruri utile, la sediul Partidului Conservator din Câmpia Turzii, situat în stația de autobuz Alis (spre Turda), în zona Apollo Club.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: