m install
nello construct

Deputatul Ioan Moldovan, la micro-revelionul pensionarilor din Campia Turzii (VIDEO)

floris

Deputatul Partidului Conservator, Ioan Moldovan, care reprezintă municipiul Câmpia Turzii în Parlamentul României, a fost invitat la micro-revelionul pensionarilor din localitate, care s-a organizat la cantina combinatului, în prezența a circa 200 de persoane.

Deputatul de Câmpia Turzii a stat la aceeași masă cu primarul Radu Hanga și cu administratorul public Petre Pop, cu care a spus că are o bună colaborare, interesul vizând sprijinul reciproc pentru creșterea bunăstării cetățenilor din urbe.

”Este un moment deosebit pentru mine, de a participa la revelionul acelor generații care de fapt constituie Câmpia Turzii. Este o plăcere deosebită, este o perioadă în care schimbăm impresii, în care vedem prezentul și trecutul. Mă bucur că îi văd aici și pentru asta le mulțumesc, că-s sănătoși, că-s prezenți, că ei constituie o parte activă a societății din Câmpia Turzii. Pentru asta eu le doresc multă sănătate, fericire și sper ca la anul să ne vedem în același context”, a declarat deputatul Ioan Moldovan.

În ceea ce privește mesajul transmis cetățenilor din urme, Ioan Moldovan a spus: ”Sper să iubească în continuare acest oraș și să se dedice lui”.

;

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: