m install
petlinii
nello construct

Depozitul ecologic judeţean se face la Ploscoş

floris

Există şanse mari ca depozitul judeţean ecologic să se facă la Ploscoş, pe terenul pe care administraţia comunală l-a pus la dispoziţie în zona Crairât. Conform publicaţiei Informaţia de Cluj, amplasamentul de la Ploscoş întruneşte cele mai multe condiţii necesare construirii unui depozit ecologic, conform specialiştilor unei firme de consultanţă din Bucureşti.

„Am transmis raportul nostru către autorităţile judeţene şi aşteptăm confirmarea acestora dacă să continuăm sau au alte propuneri care trebuie luate în calcul. Noi nu avem autoritatea de a hotărî dacă un anumit teren este cel mai bun. Beneficiarul este cel care decide”, a declarat reprezentanta ROMAIR, Ioana Ionescu, coordonatoarea proiectului, pentru sursa citată. „Am luat legătura cu primarul zilele acestea să emită o HCL pentru realizarea unei asocieri cu CJ pentru construirea centrului şi una prin care terenurile necesare să se pună la dispoziţia administraţiei judeţene”, a confirmat arhitectul şef al judeţului, Radu Spânu.

Administraţia locală din Ploscoş a pus la dispoziţia CJ o suprafaţă de 40 de hectare. Doar din faza SF-ului se va şti, însă, de ce suprafaţă este nevoie pentru construirea depozitului ecologic judeţean.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: