Demisii la PMP Turda: 38 de cereri de demisie depuse la Cluj!

foto_082019_PMP_Turda

38 de persoane au depus cereri de demisie din PMP Turda, în cursul zilei de ieri, conform siteului RefleqtMedia.

Demisiile au fost depuse exact când președintele PMP Turda, consilierul local Adrian Nap, era plecat în concediu, în Grecia.

Adrian Nap a declarat că cererile sunt scrise de mâna aceleiași persoane și că în PMP Turda sunt ”multe persoane care nu cedează amenințărilor și nici nu-și schimbă părerile după cum e interesul propriu”.

„Nu prea am ce să comentez, pentru că demisia este un act unilateral, care ține de voința proprie a fiecăruia. Nu comentez nici faptul că toate sunt scrise de mâna aceleiași persoane. Ce pot să vă spun cu siguranță este că în PMP Turda sunt multe persoane care nu cedează amenințărilor și nici nu-și schimbă părerile după cum e interesul propriu. În momentele de cumpănă se disting caracterele puternice față de cele mai slabe.

Noi am spus că ne punem în slujba cetățenilor și asta facem și vom face! Cu siguranță vor veni alături de noi mulți alți turdeni care văd realitatea dezastrului șantieristic care e în Turda și care nu se sperie să arate această realitate. Vremea dictatorilor apune întotdeauna! Celor care au demisionat le urez mult succes. Avem mulți alți membrii de valoare”, a declarat Adrian Nap, citat de sursa menționată.

La alegerile locale de acum un an, PMP Turda a obținut 3 mandate de consilier local, tot atâtea câte a câștigat PSD și alianța USR-PLUS, celelalte 12 mandate din Consiliul Local fiind ale PNL (10) și UDMR (2).

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Comentariu
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top