nello construct

Della Mami Pasta, un local din Turda, în TOP 100 of Romania! De la pastele senzaționale li se trage! (UPDATE: Comenzi online pe Appetito!)

Un local din Turda a primit distincția pentru că a intrat în TOP 100 of Romania 2023, adică lista celor mai bune firme din categoria sa, pe baza valorilor ridicate ale Indicelui de Popularitate și a Indicelui de Satisfacție, obținându-se astfel un punctaj final remarcabil!

Localul, situat în zona NOVA Shopping Park, de la ieșirea din Turda spre Câmpia Turzii (strada Câmpiei nr. 131), s-a deschis în vara acestui an.

Citește și: S-a deschis Della Mami Pasta, localul unde găsești pastele veritabile italiene, în zona Turzii! (VIDEO)

La Della Mami Pasta poți savura veritabilele paste italiene, nu doar rețetele speciale, ci și ingredientele special aduse din peninsulă.

Pe lângă pastele de tot felul (carbonara, bolognese, cu creveți, chinezești, cu fructe de mare, cu pesto, cu ton etc), poți savura și celebrele bruschete italiene, dar și alte preparate gustoase. Foarte important: pastele se produc de către cei care dețin localul, în baza unor rețete originale italiene, folosindu-se în totalitate ingrediente italiene. Așa că, dacă vrei să savurezi pastele italiene originale, cu gustul autentic și delicios al prospețimii, cu ingrediente atent alese, pentru a garanta o calitate a produselor la cele mai înalte standarde, ai ocazia s-o faci în noua locație: Della Mami Pasta!

Pentru cei interesați: noua locație organizează și diverse evenimente private, cu maxim 40 de persoane. Alte detalii se pot obține la numărul de telefon: 0748.113.331.

Citește și: Google felicită TurdaNews! Dacă ai o afacere, iată cum poți beneficia și tu de avantajele oferite de siteul nostru de știri!

Pe Google, noul local are doar recenzii de 5 stele (maxim). Vezi AICI ce spun oamenii despre pastele care au intrat în TOP100.

UPDATE:

Începând de sâmbătă, 11 noiembrie 2023, se pot face comenzi online de la restaurantul Della Mami Pasta, prin intermediul aplicației Appetito (se poate descărca de AICI: pentru telefoanele cu Android/Google Play sau pentru telefoanele iPhone).

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: