nello construct

Delgaz sistează temporar alimentarea cu gaz în Călărași Sat și Călărași Gără! Închideți toate focurile!

Mâine, 3 Octombrie 2023, Delgaz Grid va sista temporar alimentarea cu gaz, în intervalul 10.00 – 14.00, în localitățile Călărași Sat și Călărași Gară, pentru a permite companiei Transgaz efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de transport al gazelor naturale.

Astfel, Delgaz Grid solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuției gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugați să anunțe imediat dispeceratul de urgență al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele rețele de telefonie fixă și mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din rețeaua Telekom și cu tariful operatorului din toate celelalte rețele de telefonie).

Compania își exprimă regretul pentru disconfortul creat și le mulțumește clienților pentru înțelegerea și sprijinul acordat pentru desfășurarea acestor lucrări.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: