m install
nello construct

Delfinii turdeni au cucerit 6 medalii la ”Cupa Bucovinei”

floris

Clubul Sportiv Delfinii Turda a participat la “Cupa Bucovinei”, ediția a  XXIII-a, in zilele de 27 si 28 februarie 2016, o competiție frumoasa cu aproximativ 180 de participanți de la cluburi sportive de natație din Piatra Neamt, Bistrița, Gura Humorului, Miercurea Ciuc, Iasi, Baia Mare, Bacau, Suceava si Turda.

In acest concurs turdenii au obtinut 6 medalii, una de aur si 5 de bronz.

Au luat startul in competitie 10 sportivi de la clubul nostru: Fetiță Ripea Maria (1 medalie de aur si 2 de bronz), Covaciu Bogdana (2 medalii de bronz), Straja Denisa (1 medalie de bronz), Metea Serban, Blenyesi David, Deac Rares, Todea Alex, Urcan Anais, David Sonia si Ionescu Adriana.

Toți au avut o evolutie buna, au înregistrat timpi mai buni fata de ultima competiție si s-a vazut faptul ca am muncit. Mi s-a spus ca din bazinul de la Turda se aude cum strig intr-una “hai Mărie” …ei bine uite ca nu am strigat degeaba, astăzi cu satisfactie am strigat “bravo Mărie sunt mândru de tine”… Le multumim tuturor celor care ne susțin dnei director Simona Baciu, colectivului Bazinului de Inot si nu in ultimul rand părinților.” a transmis antrenourul, Petric Alexandru Gabriel.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 57 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: