nello construct

Deja se anunță primele concerte de Crăciun la Cluj: Hrușcă, Bănică, ANDRA și Paula Seling

„Canadianul” cu țundră, Ștefan Hrușcă, vine la Cluj pe 22 Decembrie 2023, de la ora 20:00, la Casa de Cultura a Studenților.

„Se apropie vremea mult-așteptatului turneu de colinde HRUSCA, eveniment devenit tradiţie în ultimii 30 de ani, în care iubitul cantautor n-a încetat să colinde românii de pretutindeni. După spusele artistului, prezenţa sa în mijlocul nostru în fiecare an constituie o onoare și o datorie de suflet faţă de cei care l-au îndrăgit și aplaudat în tot acest timp și pentru care, dacă nu colindă Hrușcă, parcă nu vine Crăciunul…

Colindele lui Ștefan Hrușcă sunt ca niște istorisiri muzicale care ne transportă în trecut, în atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă. Vocea sa adâncă și vibrantă creează o legătură emoțională captivantă cu ascultătorul, iar urările, amplificate de expresia sa caldă și autentică, transmit o vibrație arhaică și nostalgică, reînviind elementele esențiale și atemporale ale colindelor, versurile bogate în pilde și simboluri și armoniile psalmice” scrie cluj24.ro

Celălalt Ștefan, adică Bănică, îi va încânta pe clujeni pe 16 decembrie, de la ora 19:00, la Sala Polivalentă BTarena. Artistul aniversează 20 de ani de când a „dezlănțuit” concertele de Crăciun.

Andra acaparează Ziua Națională, când va cânta, de la ora 19.00, la BT Arena.

Paula Seling va susține un Concert de colinde „Magic”, miercuri 13 decembrie de la ora 20:00 la Cinema Florin Piersic din Cluj-Napoca.

În ceea ce privește prețul biletelor, acestea variază între 209 și 312 lei la Andra, între 156 și 292 lei la Bănică, 160 lei la Hrușcă și între 100 și 150 lei la Paula Seling.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: