m install
nello construct

Decorațiuni handmade realizate de elevii Școlii Gimnaziale Avram Iancu Turda, vândute la Târgul de Crăciun

floris

Elevii școlii gimnaziale Avram Iancu Turda îmbină utilul cu plăcutul. Aceștia susținuți de părinți și cadre didactice au realizat decorațiuni de Crăciun pe care le vând la târgul de la Turda.

Decorațiunile handmade, înfrumusețează în această perioadă casele tuturor și aduc cu sine spiritul sărbătorilor de iarnă.

„În spiritul sărbătorilor, elevii, profesorii și părinții s-au unit pentru a crea decorațiuni menite să înfrumusețeze casele, fiecare obiect decorativ fiind rezultatul creativității elevilor.

În această perioadă o atmosferă magică plutește în școală, iar prin decorațiunile create, în cadrul Târgului de Crăciun, organizat de către Primăria Turda, elevii noștri au împărtășit concetățenilor o bucățică din spiritul sărbătorilor de care noi ne bucurăm zi de zi pe parcursul acestei luni.

 Standul reprezentativ al școlii a devenit o poveste vie a colaborării, cu elemente speciale, create cu dragoste și îndemânare. Lumini strălucitoare, ornamente delicate și o atmosferă caldă au fost împletite pentru a oferi comunității o experiență magică. A fost mai mult decât o simplă decorare, a fost o expresie a unității și a bucuriei pe care o aduce implicarea în activitățile școlii.” transmit reprezentanții unității de învățământ.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: