Decizie TurdaNews: Nu vom mai transmite LIVE VIDEO ședințele Consiliului Local Câmpia Turzii!

foto_042017_no-live

TurdaNews nu va mai transmite LIVE VIDEO ședințele Consiliului Local Câmpia Turzii, este decizia luată în urma faptului că la ultima ședință de Consiliu Local, pe ordinea de zi a fost introdus un proiect de hotărâre ”suplimentar”, în baza căruia s-a aprobat ”înregistrarea și transmiterea pe postul local de televiziune a ședințelor ordinare și extraordinare ale Consiliului Local al Municipiului Câmpia Turzii”, fără a se ține cont de o ofertă similară a TurdaNews.

 

Proiectul de hotărâre inițiat de primarul Dorin Lojigan avea la bază o ofertă a societății Turda TV (precizăm că nu avem nimic împotriva demersului colegilor de la Turda TV, care este unul corect, de tip ofertă, însă nu putem fi de acord cu ”procedura” folosită de administrația locală), depusă în luna aprilie 2017.

TurdaNews a depus o ofertă similară, în luna august 2016, prin care ne arătam disponibilitatea de a transmite LIVE VIDEO ședințele Consiliului Local (ordinare și extraordinare), la care s-ar fi adăugat eventualele conferințe de presă ale administrației locale și alte evenimente importante ale administrației locale (inclusiv o emisiune pe tema administrației locale, transmisă LIVE VIDEO), punând la dispoziția Primăriei înregistrările. Practic, servicii similare…

Spre deosebire de Turda TV, care nu poate prezenta nici o cifră privind audiența postului local, TurdaNews poate pune la dispoziție date privind audiența (lunar, peste 100.000 de persoane, din care circa 30.000 cerți din Turda și Câmpia Turzii), peste 2.097 de abonați pe canalul YouTube (Turda TV are 60 de abonați) și aproape 29.000 de fani/abonați pe pagina de Facebook (transmisiunile LIVE VIDEO le putem difuza și pe Facebook).

Cu toate acestea, consilierii au aprobat oferta de 3.250 de lei/lună, a celor de la Turda TV. E drept, nici nu au fost informați că există o ofertă similară…

”Nu suntem dependenți de un contract de acest gen. Noi am făcut o ofertă, pentru că puteam furniza acele servicii. De altfel, până acum am transmis numeroase ședințe de Consiliu Local de la Câmpia Turzii, conferințe de presă sau alte evenimente, fără nici o problemă și fără nici un leu! Noi am investit în aparatura necesară (producție SUA) pentru a realiza aceste transmisiuni și investim constant în dezvoltarea unui produs jurnalistic profesionist, corect și onest. Însă, nu putem fi de acord să existe situații în care oferta noastră nici măcar să nu fie luată în discuție. Nu e corect, nu e onest! Nu am solicitat niciodată să fim favorizați, nu suntem favorizați, însă cred că putem pretinde corectitudine. Dacă cetățenii ar fi fost întrebați, sunt convins că ar fi preferat transmisiunile noastre LIVE Video (evident, la scurt timp puneam la dispoziție și înregistrarea), pe siteul nostru sau pe pagina noastră de Facebook”, a spus Gelu Florea, managerul TurdaNews.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top