Debut de an școlar cu table interactive, videoproiectoare, laptopuri și tablete la Școala Gimnazială Tureni

150244320_112845797478511_2250854665619759495_n

Școala Gimnazială din Comuna Tureni se numără printre puținele unități de învățământ din județul Cluj care intră în anul școlar 2021-2022 digitalizată în totalitate.

Printr-un proiect cu finanțare europeană, cofinanțat din Bugetul Local de Venituri și Cheltuieli al Comunei Tureni, care a presupus un efort financiar în valoare de 470.000 lei, toate sălile de clasă ale Școlii Gimnaziale au fost dotate atât cu table interactive, cât și cu videoproiectoare.

De asemenea, profesorii vor primi, în cursul săptămânii viitoare, laptopuri ultraperformante, iar elevii din toate clasele vor beneficia de tablete. Astfel, chiar în eventualitatea unei degenerări a situației epidemiologice și trecerea școlii noastre în scenariul 2 de funcționare, elevii și profesorii beneficiază de toată logistica efectuării cursurilor online.

Totodată cei 200 de elevi din mediul preuniversitar și preșcolar au intrat în săli de clasă igienizate și dezinfectate, iar holurile și clasele sunt dotate cu dispensere de dezinfectant și măști de protecție.

Facilitățile de care dispun, începând din acest an școlar, elevii din Tureni sunt completate de Sala de Sport a comunei, inaugurată în cursul anului școlar precedent, dar de care nu au putut beneficia copiii din comună, din cauza restricțiilor cauzate de valul al 3-lea pandemic.

Aceste măsuri care au ca țel dezvoltarea actului educațional livrat elevilor din comuna noastră au fost implementate prin implicarea activă și directă atât a doamnei director, Andreea Brașoveanu, cât și a doamnei primar – Daniela Elena Mănăilă, respectiv viceprimar – Ilona Koloszvari.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top