marian morar
m install
nello construct

De prin școlile gimnaziale din Turda: Băieții fac sex cu fetele în WC, apoi le dau ”steluțe” pe un grup făcut special

zamblau eugen

Situație șocantă la una dintre școlile gimnaziale din Turda, unde băieții fac sex cu fetele în WC, încă de prin clasele V-VI, iar apoi le dau ”steluțe” pe un grup social constituit special în acest sens! Evident, există și un ”top” realizat în urma ”steluțelor” primite.

Informația este cât se poate de reală, chiar dacă nu menționăm numele școlii, din anumite considerente.

Conform informațiilor pe care le avem, există și o fată din clasa a VI-a care a rămas însărcinată, în urma relațiilor sexuale pe care le-a avut, cel mai probabil fără a avea minime cunoștințe de protejare. Iar în ultimii ani, astfel de incidente s-au produs la mai multe școli din zona Turzii.

Citește și: Alexandra Mocean: Ne e rușine să vorbim despre sex în țara cu cele mai multe mame minore

Și nu sunt singurele probleme grave! S-au sesizat și cazuri în care copii din învățământul gimnazial au ajus să se drogheze (de consum de alcool nici nu mai are rost să pomenim), fără deosebire că sunt fete sau băieți, fiind situații când minorii s-au prezentat la școală sub influența substanțelor de acest gen. Iar cazul n-a constituit o ”mare problemă”, deși au fost părinți care s-au scandalizat, în momentul în care au aflat.

Chiar dacă situația se agravează de la un an la altul, încă nu există poziții publice privind măsurile care ar trebui aplicate pentru ca astfel de incidente să nu se mai întâmple. De regulă, conducerile școlilor preferă să mușamalizeze și să treacă totul sub tăcere, pentru a nu face ”școala de rușine”.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

65 Comentarii
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2