De mâine după-masă nu se mai circulă prin centrul Turzii

nello construct

Începând cu ora 17, circulaţia prin centrul oraşului va fi deviată pentru a oferi posibilitatea agenţilor economici care îşi vor etala marfa cu ocazia Zilelor Turzii să se desfăşoare. Potrivit subcomisarului Alexandru Băl, traficul va fi blocat pe traseul Banc Post până în vecinătatea Teatrului Municipal, inclusiv strada George Coşbuc va fi închisă.

“Recomandăm conducătorilor auto care nu au treabă în zona centrală, să folosească drumul înspre Cluj, pe strada Dr.I.Raţiu, iar cei care doresc să ajungă în zona centrală sau spre Băile Sărate să utilizeze strada Libertăţii cu ieşire în spatele pieţei ( vechea autogară), pe strada Andrei Şaguna”, spune Băl.

Regia Autonomă de Transport Local Turda va modifica şi ea traseul autobuzelor, astfel că pasagerii care vor circula au autobuzele vor avea următoarele repere: pentru îmbarcarea şi debarcarea călătorilor au fost stabilite 3 puncte pe direcţia Micro III-Turda Nouă –  în faţa Căminului Militar de Garnizoană, vis-avis de Grădiniţa “Dr I.Raţiu” şi în dreptul SC Open Dor, iar pe direcţia Turda Nouă- Micro III: în dreptul Colegiului Naţional Mihai Viteazu, în dreptul Grădiniţei “Dr I.Raţiu” şi în dreptul Clubului Copiilor Turda.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: