De mâine, Colegiul DR.I.Raţiu va avea capelă

nello construct

Vineri, 26 septembrie vor avea loc manifestările prilejuite de sfinţirea capelei Sf. Ioan Botezătorul din cadrul Colegiului Dr. Ioan Raţiu Turda. Acestea vor debuta la ora 17 cu un ceremonial religios, oficiat de Preasfinţitul Episcop Vasile Someşanul. urmat de vizitarea capelei.

În sala „Raţiu” cu începere de la ora 18, vor fi rostite alocuţiuni, startul acestora fiind dat de către directorul instituţiei de învăţământ ing. Maria Piper, cuvântul reprezentantului fundaţiei Raţiu în România – Indrei Raţiu, urmat de „Ultima pledoarie a Dr. Ioan Raţiu”- Ing. Mircea Raţiu şi de un scurt istoric al Colegiului DR.I.Raţiu în prezentarea profestorului Valentin Vişinescu. Părintele Dorin Sas a precizat că momentul liric va cuprinde o rugăciune către Hristos, iar grupul de teatru ” Thalia” sub îndrumarea profesorului Marcela Matei va încheia manifestările dedicate acestui eveniment.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: