m install
petlinii
nello construct

De luni, Guvernul României implementează noi măsuri de prevenire a virusului Covid-19

zamblau eugen
floris

În ședința de guvern care a avut loc în această seară, 5 noiembrie, la care a participat și președintele României, Klaus Iohannis, s-au discutat mai multe măsuri care vor intra în vigoare de luni, 9 noiembrie, în toată țara.

Purtarea măștii atât în interior cât și în exterior devine obligatorie în toată țara, de asemenea toate unitățile de învățământ trec la șcenariul 3, care presupune 100% din ore online. 

Deplasările pe timp de noapte vor fi limitate în intervalul 22:00-06:00, iar magazinele și localurile se vor închide de la ora 21:00.

Cu toate acestea, Klaus Iohannis susține în continuare că alegerile care urmează în data de 6 decembrie trebuie să aibă loc pentru că democrația merge mai departe în orice situație de criză.

„Măsurile prezentate de domnul preşedinte trebuie transpuse în hotărârea de guvern privind starea de alertă, în baza Legii 55. Solicit să fie pregătite propunerile de modificare, care trebuie să treacă prin CNSU, să fie adoptate de Guvern. Putem să luăm deciziile şi aplicabilitatea acestor decizii va fi de luni, pentru că trebuie să parcurgem toate procedurile legale de modificare a HG”, a spus premierul Ludovic Orban.

Vezi ședința completă aici:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: