nello construct

UPDATE – Conferință de presă în direct: Primarul Dorin Lojigan face anunțuri importante! (vezi LIVE-VIDEO)

Azi, de la ora 12.00, la Primăria Câmpia Turzii va avea loc o conferință de presă susținută de către primarul localității, Dorin Lojigan.

Conform informațiilor nostre, subiectul discuției se va axa pe noi fonduri financiare obținute pe anumite proiecte de dezvoltare, după ce ieri edilul din Câmpia Turzii a fost la Ministerul Dezvoltării Regionale, iar conform statusului de pe contul său de socializare, s-a simțit ”în al nouălea cer”, semn că este vorba de niște informații extrem de importante pentru urbe.

TurdaNews va transmite în direct conferința de presă și vă vom ține la curent cu anunțurile făcute de primarul Câmpiei Turzii. Intrați pe acest articol, după ora 12.00, să vizualizați transmisiunea în direct și informațiile prezentate. De asemenea, înregistrarea video va fi disponibilă după finalizarea transmisiunii în direct în GALERIA VIDEO de pe site.

UPDATE – Informații actualizate în timpul conferinței de presă:

• s-a aprobat o cerere de finanțare de 18.5 milioane de lei, prin PNRR, pentru lucrări de asfaltare în două cartiere ale municipiului Câmpia Turzii, Sâncrai și Șarât, respectiv a 12 străzi din aceste cartiere. Contractul este semnat cu Ministerul Dezvoltării.

”Este o mare realizare pentru municipiul Câmpia Turzii”, a anunțat primarul Dorin Lojigan, care spune că este al doilea cel mai mare proiect de acest gen, din punct de vedere financiar.

• cu referire la implicarea lui Avram Gal, primarul Dorin Lojigan a spus că acesta nu a avut nicio implicare, în niciun proiect, din anul 2016 încoace… În acest caz, concret, Dorin Lojigan a spus că ministrul Veștea este liberal și că declarația lui Avram Gal este doar una politică. ”Probabil, între doi burgeri cu foiță de aur, domnul Avram Gal a fugit în fața Ministerului și a făcut un video. Eu zic că n-a intrat în Ministerul Dezvoltării, iar acest lucru se poate verifica. Probabil, văzând că sunt la Ministerul Dezvoltării, s-a gândit să  posteze ceva”, a menționat primarul Lojigan. Avram Gal declarase, ieri, că ”susține” alocarea de fonduri pentru Câmpia Turzii.

• primarul Dorin Lojigan a anunțat că există depus un proiect, pentru fonduri europene, în ceea ce privește asfaltarea/modernizarea integrală a arterei principale (Laminoriștilor), de la un capăt la celălalt.

• Dorin Lojigan a făcut referire și la lucrările de modernizare care se fac. Acesta a spus că este conștient că se crează un deranj, însă nu există altă posibilitate. ”Dacă vrei să faci păpăradă, trebuie să spargi ouăle, iar unii au înțeles asta”, spune Lojigan.

”În acest mandat, am asfaltat cu 30% mai mult decât au asfaltat toți ceilalți primari de după Revoluție, la un loc”, a spus primarul Lojigan.

• s-au prezentat informații și despre alte investiții care se desfășoară în oraș (detalii în transmisiunea live video).

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: