marian morar
m install
nello construct

De la o afacere de familie dezvoltată la Câmpia Turzii, la lider de piață…

zamblau eugen

Semințele de la Agrosel Câmpia Turzii sunt lider de piață în domeniu. Acestea au devenit cunoscute nu doar la nivel național ci și peste hotare.

O afacere de familie, înfiinţată în anul 1998 în judeţul Cluj a devenit unul dintre cei mai importanţi producători de seminţe, dar şi amelioratori de plante legumicole din sectorul privat din România.

Fraţii Levente şi Alexandru Széll au deschis primul lor birou într-o veche tutungerie în Câmpia Turzii în anul 1998. Acesta a fost anul în care au preluat afacerea începută de părinţii lor şi au început extinderea businessului de la nivel regional la nivel naţional.

Compania Agrosel SRL din Câmpina Turzii, judeţul Cluj a luat naştere şi începutul unei aventuri în antreprenoriat despre care cei doi fraţi nu anticipau că o să-i transforme în unii dintre cei mai importanţi producători de seminţe de la nivel naţional şi chiar lideri în anumite segmente de piaţă.

Compania are acum, după 25 de ani de activitate, peste 100 de angajaţi şi este lider de piaţă al segmentului de seminţe home gardening, potrivit reprezentanţilor săi. Agrosel SRL a terminat anul 2022 cu afaceri de peste 54 de milioane de lei, iar cifra de afaceri s-a dublat în ultimii zece ani, după ce compania a reuşit omologarea în Lista oficială a României a peste 100 de varietăţi de legume cu genetică românească, ameliorate în Câmpia Turzii, scrie zf.ro.

În urma investițiilor constante, AGROSEL deține cea mai modernă și performantă platformă din industria semințelor de legume din România și una dintre cele mai performante din Europa Centrală și de Est, pe o suprafață de 50.000 mp, în Câmpia Turzii. AGROSEL este singurul producător român de semințe de legume care dispune de toate echipamentele și tehnologia necesare pentru dezinfectarea, calibrarea, tratarea și dozarea numerică a semințelor.

„Noi, cei de la AGROSEL, creăm și comercializăm soiuri de legume gustoase, productive și sănătoase. Oferim oamenilor alternativa unui hobby sănătos, iar producătorilor profesioniști garanția unor recolte bogate. Prin cercetare continuă, dezvoltăm varietăți de legume adaptate condițiilor climatice din România” spun reprezentanții firmei din Câmpia Turzii

Anul trecut AGROSEL a avut un profit de 9,9 milioane lei , aproximativ 2,3 milioane euro.

Mai multe detalii despre afacerea AGROSEL, pot fi citite în articolul apărut în Ziarul Financiar, AICI!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2